GDPR

Alle der håndterer persondata i EU skal følge den nye persondataforordning (GDPR) fra d. 25 Maj 2018. Denne kræver omstillinger både på teknik og virksomheds praksis.

Få styr på jeres persondatapolitik nu, mens Datatilsynet giver plads til at få GDPR implementeret.

GDPR, Persondata og privatpolitik

WooCommerce Eksperten GDPR grundpakke

Vi tilbyder vi en GDPR-overholdelse grundpakke, hvor vi laver det tekniske og sætter alt det synlige op – du skal blot udfylde nogle kontaktdata til dine besøgende.

Grundpakken indebærer en opdatering af alt på jeres side/webshop, inkl. backup, test og review – så I kan være sikre på at driften og salget fortsætter upåvirket.

Grundpakken indebærer

  • løfte alle krav til GDPR
  • opdateringer til GDPR versioner af system + plugins
  • analyse og løft af site-sikkerhed påkrævet af GDPR
  • cookiehåndtering via CookieBot
  • oprettelse af GDPR center
  • privatpolitik og cookie-tekster + synlighed omkring dette
  • dialog med jer om datapolitik-dækning med den ansvarlige

Ring eller skriv for nærmere information.

WooCommerce GDPR

Grundlæggende så freskriver den nye persondataforordning at jeres virksomhed/organisation skal indtænke privatpolitik i alle jeres processer.

Som bestyrer af hjemmeside og webshop er der krav til:

  • en side om privatdata politik
  • en nævnt person som ansvarlig for dette
  • en mulighed for at få forelagt og slettet sine data + klar proces omkring dette
  • et højnet minimum af sikkerhed
  • GDPR overholdelse synlig + cookiepolitik tilsagn
  • klart samtykke for dataindsamling (formularer, brugere, sikkerhed)
  • oplyse om hvilke aktører du deler dine data med (f.eks analytics, mailchimp etc)
  • ingen automatiske tilmeldingskasser til f.eks nyhedsbreve
  • klart tilsagn til at modtage mails + sms
  • genbekræftelse af nyhedsbrevstilmelding til ALLE jeres modtagere såfremt grundlaget for opskrivningen ikke følger de nye regler (klart tilsagn)
  • krav og proces til at rapportere datalæk

Hvordan kommer i igang med GDPR?

  • læs om og vurder hvordan jeres virksomhed / forening skal håndtere GDPR
  • bliv afklaret med om I er dataansvarlige og/eller databehandlere, hvilke typer oplysninger I lagrer, giver videre og hvilke aftaler I skal indgå.
  • brug evt. PrivacyKompasset fra Datatilsynet for at afklare tvivl
  • implementer de krav vi har beskrevet ovenover
  • opdater WordPress + alle plugins, til GDPR kompatible versioner – WordPress, Woocommerce og plugins klarer heldigvis det meste af teknikken her

Kontakt WooCommerce Eksperten for GDPR vejledning25 99 83 47 Skriv besked

Læs mere om alle vores ydelser